Om os

Ærlighed og løsninger

Det faste team året rundt består af kok og køkkenchef Kim Jensen, cater Anne Nordberg, restaurationschef Polly Martin og indehaver Pia Fuglsang.

I højsæsonen fra maj til oktober er teamet beriget med yderligere 12-15 medarbejdere fordelt i køkken, servering, opvask og rengøring. Vi glæder os hvert år til at ´samle familien’, når de unge kommer hjem til øen og giver en hånd med. Det er af største vigtighed at opretholde et fællesskab på kryds og tværs mellem alle medarbejdere. Vi servicerer ikke kun vore gæster, men i lige så høj grad hinanden. Mottoet er til enhver tid: Ærlighed og løsninger! Ærlighed og løsninger. Vi har altid hinandens ryg, og gør gerne en dyd af det.

All year team

Kim Jensen

Køkkenschef
Læs mere

Polly Olivia Martin

Restaurationschef
Læs mere

Anne Nordberg

Kok og cater
Læs mere

Pia Fuglsang

Indehaver
Læs mere

Gårdhaven

Med sin fantastiske gårdhave, er Mumm et velbesøgt sted i sommersæsonen, og det er altid en god idé at booke bord i god tid.

Mumm har sin egen atmosfære, og sit klassiske køkken, bevaret gennem årene. Vi lader os naturligvis altid inspirere af vore gæster, og trends i tiden, men sikkert er det, at go´e bøffer og friske fisk altid er at finde på menuen.

På Mumm sætter vi en ære i at du skal føle dig velkommen, og at din oplevelse af booking, modtagelse, service - og fremfor alt madoplevelse - gi'r mening. Hvis det gør, sig det videre. Hvis ikke, fortæl os det.

Råvarer og forbrug

Vi gør, hvad vi kan for at bruge og støtte lokale producenter. Vi anvender økologiske, bæredygtige og danske produkter i videst muligt omfang, og arbejder på at minimere vores miljø-spor. Det betyder fokus på mindre forbrug af CO2-belastende fødevarer, og dermed flere og bedre vegetar- og veganske retter. Vores usprøjtede og fine urtehave bagest på matriklen forsyner køkkenet med mange gode krydderurter, og den bliver flittigt passet året rundt. Vi har de sidste år skiftet til mere energibesparende kølefaciliteter, og har fokus på affaldshåndtering. Vi er meget opmærksomme på den øgede bevidsthed om disse spørgsmål, forstår det, og forsøger at indrette restauranten efter det.