Om os

År 2023

Menuerne

Vi har i år valgt at fokusere på flere vegetar- og veganske retter og har udvidet udvalget af mere bæredygtige produkter, der skåner miljøet og reducerer udledningen af CO2. Det betyder ikke, at en god bøf og friske fisk ikke altid vil være at finde på menuen, men vi arbejder vedvarende på at optimere tilbehøret med danske varer, og ikke mindst alt hvad der findes på Ærø! Hvis det ikke allerede er deklareret af menuen, spørg! Meget kød er ofte af udenlandsk herkomst, men alle fisk er fra Ærø, eller hentet fra autoriserede auktioner i Danmark. Altid frisk!

Personale

Vore medarbejdere er også i år blandt de allerbedste! Som altid. Det er ikke en hemmelighed, at det har været svært at rekruttere de senere år. Givetvis af mange årsager. Arbejdstiden, for lidt fritid, alt for travlt, manglende trivsel og for lav løn. 2023 er året, hvor vi vil gøre alt for at kombinere et godt arbejdsliv med et ordentligt privatliv. Til en fornuftig løn. Hele året. Vi vil gerne være en helårsrestaurant, hvor stam-personalet kan leve det gode ø-liv ved siden af, og – forhåbentlig – blive hos os.

Ambitioner og målsætning

Vi vil lave god mad, og du skal forvente en optimal service! Mennesker fejler, og Mumm-mennesker retter fejl med et smil! Vi samarbejder med vore kolleger på øen! Går du forgæves, kan du regne med vi anviser et alternativ! På Ærø står vi sammen, og bruger ofte udtrykket: We do better, when we all do better 😊
Vi glæder os til sæsonen 2023.

All year team

Kim Jensen

Køkkenschef
Læs mere
Læs mere

Anne Nordberg

Kok og cater
Læs mere

Pia Fuglsang

Indehaver
Læs mere