Om os



År 2023
Menuerne
Vi har i år valgt at fokusere på flere vegetar- og veganske retter og har udvidet udvalget af mere bæredygtige produkter, der skåner miljøet og reducerer udledningen af CO2. Det betyder ikke, at en god bøf og friske fisk ikke altid vil være at finde på menuen, men vi arbejder vedvarende på at optimere tilbehøret med danske varer, og ikke mindst alt hvad der findes på Ærø! Hvis det ikke allerede er deklareret af menuen, spørg! Meget kød er ofte af udenlandsk herkomst, men alle fisk er fra Ærø, eller hentet fra autoriserede auktioner i Danmark. Altid frisk!
Personale
Vore medarbejdere er også i år blandt de allerbedste! Som altid. Det er ikke en hemmelighed, at det har været svært at rekruttere de senere år. Givetvis af mange årsager. Arbejdstiden, for lidt fritid, alt for travlt, manglende trivsel og for lav løn. 2023 er året, hvor vi vil gøre alt for at kombinere et godt arbejdsliv med et ordentligt privatliv. Til en fornuftig løn. Hele året. Vi vil gerne være en helårsrestaurant, hvor stam-personalet kan leve det gode ø-liv ved siden af, og – forhåbentlig – blive hos os.
Ambitioner og målsætning
Vi vil lave god mad, og du skal forvente en optimal service!
Mennesker fejler, og Mumm-mennesker retter fejl med et smil!
Vi samarbejder med vore kolleger på øen! Går du forgæves, kan du regne med vi anviser et alternativ!
På Ærø står vi sammen, og bruger ofte udtrykket: We do better, when we all do better
Vi glæder os til sæsonen 2023.
All year team



Kim Jensen
Køkkenschef
Køkkenchef Kim ´Kok´Jensen, 28 år.
Ansat på Mumm siden juni 2020. Uddannet kok i 2014. Har arbejdet på Ærø som kok forskellige steder indtil 2019, hvor han drog til Amsterdam og fik arbejde på en Michelin-restaurant, og som manager på en café. En dygtig og ´garvet´ 28-årig, som sikrer, at Mumm holder på og respekterer traditionerne, men som også i høj grad bidrager til nye anretninger og tiltag. Som køkkenchef løfter Kim de helt store opgaver – som kok, coach og inspirator. Og ikke mindst disponering af indkøb, lagerstyring, egenkontrol og ferskvare-håndtering.


Stillingen er ledig! Send os dit cv på info@mummaeroe.dk.


Anne Nordberg
Kok og cater
Kok og cater Anne Nordberg, 63 år.
Ansat på Mumm siden 2014. Købte i 2012 et landsted i Voderup, og flyttede til øen. Anne har været ansat som grafiker på Børsen i København i 25 år, men har brugt lidt af fritiden på at arbejde i restaurationsbranchen. Praktisk som Anne er, kan hun indgå i alle typer af arbejde. Har istandsat flere huse, og senest gården i Voderup. I køkkenet er hun aktiv i alle forberedelser, og har overblikket over bon´er og anretninger i aften a la carten. Anne ved stort set alt om mad, har sans for den gode smag, og blik for detaljerne.


Pia Fuglsang
Indehaver
Indehaver Pia Fuglsang, 56 år.
Startede som tjener på Mumm i 2012, under sit bachelorstudie i filosofi på SDU, og var bosat i Svendborg. Købte stedet i 2017, og fik årene inden et godt indblik i driften under den tidligere ejer. Det lå ikke i kortene, at filosofi-studiet skulle føre til et restauratør-job. Men sådan blev det. Adspurgt, hvad studiet så kunne bruges til er svaret: ’ALT! Bruger det hver dag’. Tidligere var Pia ansat i den grafiske branche som sælger, indkøber og projektleder, og en årrække som kreativ blæksprutte på et erhvervstidsskrift. Et kuriosum er, at Pia´s bedsteforældre på begge sider drev restaurant og hotel i Ærøskøbing. "På fars side var det oldefar Michael, der startede Landbogården tilbage i 1919, mens mormor Birthe og morfar Andreas Groth-Rasmussen drev Hotel Harmonien fra 1942 til 1965. Krøllen på halen er, at farbror Keld Fuglsang drev Mumm fra 1991 til 2004."

