Menukort - aften
Forretter
Dagens suppe
kr. 75-95
Røget hellefisk
m/pære, mango og chili
kr. 140
Rødbedetartar
m/avocado, urtemayo og ristet rugbrød
kr. 85
Snegle
i hvidløg og persilleolie
kr. 75
Hovedretter
Dagens fisk
fra kr. 245
Dagens ret
fra kr. 225
Husets evergreen
Teriyakimarineret oksemørbrad
m/ årstidens garniture og kartoffel
kr. 335
➜ Alle kan serveres i halve portioner til børn og mindre-spisende.
Vegetar hovedretter
Svamperagout
m/ parpardelle og parmesan
kr. 195
Rødbede- eller falafelbøf
m/årstidens garniture og kartoffel
kr. 195
➜ Kan serveres vegansk, og i halve portioner til børn og mindre-spisende
Dessert
Creme brulé
kr. 70
Creme brulé og en Irish Coffee
kr. 140
Hindbærtærte
(vegansk)
kr. 105
Chokolademousse-kage
m/ mandel
kr. 105
Ændringer kan forekomme!
Ved 10 personer og derover skal menu forudbestilles.