Menukort - aften

Forretter

Dagens forret

kr. 95-155

Tartar

m/trøffelmayo, syltede rødløg og jordskokkechips

kr. 145

Rødbedetartar

m/avocado, urtemayo og jordskokkechips ristet rugbrød

kr. 95

Snegle

i hvidløg og persilleolie

kr. 85

Hovedretter

Dagens fisk

fra kr. 245-345

Dagens ret

fra kr. 225-325

Dagens vegetar ret

fra kr. 175-195

Pandestegt rødspætte - brunet smør

m/kapers, persille og citron, og kartofler

fra kr. 265

Husets evergreen

Teriyakimarineret oksemørbrad

m/ årstidens garniture og kartoffel

kr. 335

➜ Alle kan serveres i halve portioner til børn og mindre-spisende.

Vegetar hovedretter

Rødbede- eller falafelbøf

m/årstidens garniture og kartoffel

kr. 195

➜ Kan serveres vegansk, og i halve portioner til børn og mindre-spisende

Dessert

Creme brulé

kr. 80

Creme brulé og en Irish Coffee

kr. 150

Hindbærtærte

(vegansk)

kr. 115

Chokoladebrownie

m/ appelsinsorbet

kr. 125

Ændringer kan forekomme!
Ved flere end 10 personer skal menuen forudbestilles.