Menukort - aften
Forretter
Dagens forret
fra kr. 95-185
Rødbedetartar
med avocado, humus, urtemayo og chips på ristet rugbrød
kr. 105
Snegle
i hvidløg og persilleolie
kr. 85
Hovedretter
Dagens fisk
fra kr. 285-325
Dagens ret
fra kr. 228-248
Teriyakimarineret oksemørbrad
med årstidens garniture , sauce og kartoffel
kr. 335
Svamperisotto
Kan serveres vegansk
kr. 195
Husets evergreen
Teriyakimarineret oksemørbrad
m/ årstidens garniture og kartoffel
kr. 335
➜ Kan serveres i halve portioner til børn og mindre-spisende.
Dessert
Gateau Marcel
med appelsinsorbet og nøddecrumble
kr. 125
Æblesymfoni
puré, syltede æbler, sorbet og skum
kr. 125
Creme brulé
kr. 100
Creme brulé og en irsk kaffe
kr. 155
Ændringer kan forekomme!
Ved flere end 10 personer skal menuen forudbestilles.