Menukort - aften

Forretter

Dagens suppe

kr. 75-95

Røget hellefisk

m/pære, mango og chili

kr. 140

Rødbedetartar

m/avocado, urtemayo og ristet rugbrød

kr. 85

Snegle

i hvidløg og persilleolie

kr. 75

Hovedretter

Dagens fisk

fra kr. 245

Dagens ret

fra kr. 225

Husets evergreen

Teriyakimarineret oksemørbrad

m/ årstidens garniture og kartoffel

kr. 335

➜ Alle kan serveres i halve portioner til børn og mindre-spisende.

Vegetar hovedretter

Svamperagout

m/ parpardelle og parmesan

kr. 195

Rødbede- eller falafelbøf

m/årstidens garniture og kartoffel

kr. 195

➜ Kan serveres vegansk, og i halve portioner til børn og mindre-spisende

Dessert

Creme brulé

kr. 70

Creme brulé og en Irish Coffee

kr. 140

Hindbærtærte

(vegansk)

kr. 105

Chokolademousse-kage

m/ mandel

kr. 105

Ændringer kan forekomme!
Ved 10 personer og derover skal menu forudbestilles.