Menukort - aften
Forretter
Dagens forret
fra kr. 110 - 170
Tapastallerken
m/blinis, paté, tartar, mozarellastick, grignotons, oliven og tapenade
kr. 145
Tapastallerken vegetar
m/blinis, mozarella/tomat, veggie-tots, avocado, oliven og tapenade
kr. 125
Stegte tigerrejer
i chili og hvidløg
kr. 145
Rødbedecrudité
Rødbedecrudité m/avocadocreme og cashewnødder (vegansk)
kr. 85
Snegle
i hvidløg og persilleolie
kr. 85
Hovedretter
Dagens ret
fra kr. 245 - 395
Dagens fisk
fra kr. 245 - 395
Stegt laks
m/ hollandaise, årstidens grønt og ristede kartofler
kr. 275
Husets evergreen
Teriyakimarineret oksemørbrad
med dagens garniture og Ærø kartofler
kr. 335
➜ Kan serveres i halve portioner til børn og mindre-spisende.
Vegetar hovedretter
Rødbedebøf
m/ dagens garniture og Ærø kartofler
kr. 195
Svamperisotto
kr. 195
Bagt kartoffel
m/spidskål, urtecreme og ristede kikærter
kr. 175
➜ Alle kan serveres vegansk. Kan serveres i halve portioner til børn og mindre-spisende.
Dessert
Chokolademousse-medaillon
kr. 100
Hindbærtærte
m/ hasselnød (vegansk)
kr. 105
Tre udvalgte oste
m/abrikos og løgkompot
kr. 145
Rødgrød
m/ ristede mandler og fløde
kr. 75
Creme brulé
kr. 70
Creme brulé og en Irish coffee
kr. 130
Ændringer kan forekomme!
Ved 12 personer og derover skal menu forudbestilles.