Menukort - aften

Forretter

Rørt tartar af okseinderlår på ristet rugbrød

m/syltet rødløg, trøffelmayo, sennepsfrø og chips af jordskokker

kr. 145

Stegte tigerrejer

i chili og hvidløg

kr. 145

Rødbedecrudité

Rødbedecrudité m/avocadocreme og cashewnødder (vegansk)

kr. 85

Snegle

i hvidløg og persilleolie

kr. 85

Mix af snegle og tigerrejer

kr. 95

Hovedretter

Dagens ret

fra kr. 245 - 395

Dagens fisk

fra kr. 245 - 395

Husets evergreen

Teriyakimarineret oksemørbrad

med dagens garniture

kr. 335

➜ Alle kan serveres i halve portioner til børn og mindre-spisende.

Vegetar hovedretter

Rødbede- eller falafelbøf

m/ dagens garniture og kartofler

kr. 195

Bagt kartoffel

m/spidskål, urtecreme og ristede kikærter

kr. 175

➜ Kan serveres vegansk, og i halve portioner til børn og mindre-spisende

Dessert

Chokolademousse-medaillon

kr. 100

Hindbærtærte

m/ hasselnød (vegansk)

kr. 105

Tre udvalgte oste

m/abrikos og løgkompot

kr. 145

Creme brulé

kr. 70

Creme brulé og en Irish coffee

kr. 140

Ændringer kan forekomme!
Ved 10 personer og derover skal menu forudbestilles.