Menukort - aften

Forretter

Dagens forret

fra kr. 95-185

Rødbedetartar

med avocado, humus, urtemayo og chips på ristet rugbrød

kr. 105

Snegle

i hvidløg og persilleolie

kr. 85

Hovedretter

Dagens fisk

fra kr. 285-325

Dagens ret

fra kr. 228-248

Teriyakimarineret oksemørbrad

med årstidens garniture , sauce og kartoffel

kr. 335

Svamperisotto

Kan serveres vegansk

kr. 195

Husets evergreen

Teriyakimarineret oksemørbrad

m/ årstidens garniture og kartoffel

kr. 335

➜ Kan serveres i halve portioner til børn og mindre-spisende.

Dessert

Gateau Marcel

med appelsinsorbet og nøddecrumble

kr. 125

Æblesymfoni

puré, syltede æbler, sorbet og skum

kr. 125

Creme brulé

kr. 100

Creme brulé og en irsk kaffe

kr. 155

Ændringer kan forekomme!
Ved flere end 10 personer skal menuen forudbestilles.