Menukort - aften

Forretter

Dagens forret

fra kr. 110 - 170

Tapastallerken

m/blinis, paté, tartar, mozarellastick, grignotons, oliven og tapenade

kr. 145

Tapastallerken vegetar

m/blinis, mozarella/tomat, veggie-tots, avocado, oliven og tapenade

kr. 125

Stegte tigerrejer

i chili og hvidløg

kr. 145

Rødbedecrudité

Rødbedecrudité m/avocadocreme og cashewnødder (vegansk)

kr. 85

Snegle

i hvidløg og persilleolie

kr. 85

Hovedretter

Dagens ret

fra kr. 245 - 395

Dagens fisk

fra kr. 245 - 395

Stegt laks

m/ hollandaise, årstidens grønt og ristede kartofler

kr. 275

Husets evergreen

Teriyakimarineret oksemørbrad

med dagens garniture og Ærø kartofler

kr. 335

➜ Kan serveres i halve portioner til børn og mindre-spisende.

Vegetar hovedretter

Rødbedebøf

m/ dagens garniture og Ærø kartofler

kr. 195

Svamperisotto

kr. 195

Bagt kartoffel

m/spidskål, urtecreme og ristede kikærter

kr. 175

➜ Alle kan serveres vegansk. Kan serveres i halve portioner til børn og mindre-spisende.

Dessert

Chokolademousse-medaillon

kr. 100

Hindbærtærte

m/ hasselnød (vegansk)

kr. 105

Tre udvalgte oste

m/abrikos og løgkompot

kr. 145

Rødgrød

m/ ristede mandler og fløde

kr. 75

Creme brulé

kr. 70

Creme brulé og en Irish coffee

kr. 130

Ændringer kan forekomme!
Ved 12 personer og derover skal menu forudbestilles.