Menukort - aften
Forretter
Dagens forret
kr. 95-155
Tartar
m/trøffelmayo, syltede rødløg og jordskokkechips
kr. 145
Rødbedetartar
m/avocado, urtemayo og jordskokkechips ristet rugbrød
kr. 95
Snegle
i hvidløg og persilleolie
kr. 85
Hovedretter
Dagens fisk
fra kr. 245-345
Dagens ret
fra kr. 225-325
Dagens vegetar ret
fra kr. 175-195
Pandestegt rødspætte - brunet smør
m/kapers, persille og citron, og kartofler
fra kr. 265
Husets evergreen
Teriyakimarineret oksemørbrad
m/ årstidens garniture og kartoffel
kr. 335
➜ Alle kan serveres i halve portioner til børn og mindre-spisende.
Vegetar hovedretter
Rødbede- eller falafelbøf
m/årstidens garniture og kartoffel
kr. 195
➜ Kan serveres vegansk, og i halve portioner til børn og mindre-spisende
Dessert
Creme brulé
kr. 80
Creme brulé og en Irish Coffee
kr. 150
Hindbærtærte
(vegansk)
kr. 115
Chokoladebrownie
m/ appelsinsorbet
kr. 125
Ændringer kan forekomme!
Ved flere end 10 personer skal menuen forudbestilles.