Restaurant Mumm

- i hjertet af Ærøskøbing

Velkommen

Restaurant Mumm ligger i hjertet af Ærøskøbing, og er med sine nu 50 år på bagen (2024) et velkendt og populært spisested.

Mumm har sin egen atmosfære, og sit klassiske køkken, bevaret gennem årene. Vi lader os naturligvis altid inspirere af vore gæster, og trends i tiden, men sikkert er det, at go´e bøffer og friske fisk altid er at finde på menuen.

Vi sætter en ære i at du skal føle dig velkommen, og at din oplevelse af booking, modtagelse, service - og fremfor alt madoplevelse - gi'r mening. Hvis det gør, sig det videre. Hvis ikke, fortæl os det.

Åbningstider

Tjek bookingsystemet, send en mail på info@mummaeroe.dk, eller ring 62521212

Menu

Kvalitets-ingredienser & smagfulde retter

Vi anvender bæredygtige og danske produkter i videst muligt omfang.

Kokkene arbejder vedvarende på at udvælge og raffinere de bedste sæsonvarer, og vegansk/vegetarisk er altid at finde i menukortet.

Go'e bøffer - altid

Serveres med dagens kartoffel, saucer og garniture efter køkkenets idéer og opfindsomhed

Restaurant Mumm

Friske fisk

Rødspætter, torsk, pighvar, havtaske, søtunge, kulmule – alt efter årstiden. Og ditto tilbehør

Lækre vegetar- og veganske retter

Prøv det! Både forretter, hovedretter og frokostretter haves.

Restaurant Mumm

Frokost menu

Restaurant Mumm

Aftenmenu

Gårdhaven

Haven er en stor attraktion på Mumm, og lægger scene til dejlige mad- og sommerstunder på Ærø. Den er ikke overdækket eller opvarmet, så det er vejrguderne der bestemmer.

Er de med os – guderne - og har du bestilt bord i god tid, kan du være så godt som sikker på en plads. Det er først til mølle!

Indgangen til haven er en oplevelse i sig selv. Gå ikke glip af det store vægmaleri i porten, begået af kunstner Trine Sørensen, der har trådt sine barnesko i Ærøskøbing. Motivet fortæller med varme og humor mange historier om livet og årets gang i byen.

Vi er utroligt stolte af dette fantastiske og farverige skilderi, der skaber en helt speciel sydlandsk stemning.

Det siger kunderne..

4.5

af 5
4.5/5

4.5/5

+ 450 anmeldelser

4.5/5

+ 390 anmeldelser

4,7/5

+ 25 anmeldelser

5/5
Virkelig hyggelig sted, med dejlig afdæmpet og afslappet stemning, perfekt serveret torsk, friskfanget fra Ærø, og suveræn oksemørbrad. Må give mig, at det er det bedste måltid jeg har fået længe. Tak for en oplevelse.
Martin J.
5/5
Et besøg på Restaurant Mumm er en kæmpe anbefaling værd. Eminent service og smittende humør gjorde den allerede fremragende spise endnu mere lækker. Det er absolut ikke sidste gang vi kommer.
Pernille S.
5/5
Vi besøgte denne restaurant hele 3 gange på vores forlænget ophold på Ærø og restauranten kan klart anbefales. Maden smagte fantastisk og betjeningen var top professionel. Næste gang vi besøger Ærø vil det være her vi spiser. Stor Ros!
Rebecca A.