Restaurant Mumm

- i hjertet af Ærøskøbing

Velkommen

Restaurant Mumm ligger i hjertet af Ærøskøbing, og er med sine snart 50 år på bagen et velkendt og populært spisested.

Restauranten er en helårs-restaurant. Fra juni til september er der åbent hver dag frokost og aften, med enkelte lukkedage. Resten af året er der aftenåbent onsdag til lørdag.

Restaurant Mumm

Åbningstider

Maj-septemeber
Frokost og aften åbent
Lukket hver anden tirsdag, og til frokost på mandage. Vil fremgå af bookingsystemet.

Menu

Kvalitets-ingredienser & smagfulde retter

Vi anvender økologiske, bæredygtige og danske produkter i videst muligt omfang, og arbejder på at minimere vores miljø-spor. Det betyder fokus på mindre forbrug af CO2-belastende fødevarer, og dermed flere og bedre vegetar- og veganske retter. Vi gør samtidig hvad vi kan for at bruge og støtte lokale producenter.

Go'e bøffer - altid

Serveres med dagens kartoffel, saucer og garniture efter køkkenets idéer og opfindsomhed

Restaurant Mumm

Friske fisk

Rødsspætter, torsk, pighvar, mørksej, søtunge – alt efter årstiden. Og ditto tilbehør

Lækre vegetar- og veganske retter

Prøv det!

Restaurant Mumm

Frokost menu

Restaurant Mumm

Aftenmenu

Gårdhaven

Med sin fantastiske gårdhave, er Mumm et velbesøgt sted i sommersæsonen, og det er altid en god idé at booke bord i god tid.

Mumm har sin egen atmosfære, og sit klassiske køkken, bevaret gennem årene. Vi lader os naturligvis altid inspirere af vore gæster, og trends i tiden, men sikkert er det, at go´e bøffer og friske fisk altid er at finde på menuen.

På Mumm sætter vi en ære i at du skal føle dig velkommen, og at din oplevelse af booking, modtagelse, service - og fremfor alt madoplevelse - gi'r mening. Hvis det gør, sig det videre. Hvis ikke, fortæl os det.

Det siger kunderne..

4.6

af 5
4.5/5

4.5/5

+ 290 anmeldelser

4.5/5

+ 350 anmeldelser

4,7/5

+ 25 anmeldelser

4.5/5
Lækker mad i hyggelige omgivelser. Tjenerne strækkede sig et stykke for at finde et 7 mands bord til os. Utrolig lækker mørbrad "evergreen" og også fin rødspætte.
Thomas Hvilsom
5/5
Måske årets bedste restaurantoplevelse. Rigtig dejlig mad og god vin, serveret af super søde og venlige tjenere, altid med smil og overskud, selv på en travl aften. Mange tak for det.
Jan Weble
5/5
Dejlig mad: To tykke velstegte spætter (i stedet for en) & en fremragende og velsmagende tournedos med rødvinssauce afsluttet med herlig æbletærte & en fornuftig Irsk kaffe 😋 Og ikke at forglemme: Imødekommende og venlig betjening. Tak for det 👍
Henning Pedersen