Frokostmenu
Varmt
Hvide danske asparges
med rejer og hollandaise (i sæsonen!)
kr. 189
Hvide danske asparges
med hollandaise (i sæsonen!)
kr. 169
Røget ål
med røræg og purløg
kr. 145
Pil-selv rejer – 300 gram
med surdejsbrød, smør, mayo og citron
kr. 168
Tartar af okseinderlår
med syltede rødløg, sennepskorn, urtemayo og sprødt
kr. 140
Hvid marineret sild
med løg, kaperscreme og æg
kr. 95
Stjerneskud
med røget laks, rejer, urtemayo, asparges og caviart
kr. 199
Kartoffelmad
med bacon, rødløg, radiser og urtemayo
kr. 95
Kartoffelmad
med rødløg, radiser og urtemayo
kr. 85
Smørrebrød
Æg og håndpillede rejer
med cavi-art rogn og hollandaise på toast
kr. 150
Hønsesalat
med vesterhavsost og syltede bøgehatte
kr. 125
Kartoffel
med urtemayo, rødløg og bacon
kr. 115
Kartoffel
med urtemayo og rødløg
kr. 95
Salat
Caprese
med burrata og basilikum
kr. 100
Dessert
Hjemmelavet æblekage
med flødeskum
kr. 95
Ændringer kan forekomme.
Ved 8 personer og derover skal forudbestilling modtages.