Frokostmenu

Varmt

Hvide danske asparges

med rejer og hollandaise (i sæsonen!)

kr. 189

Hvide danske asparges

med hollandaise (i sæsonen!)

kr. 169

Røget ål

med røræg og purløg

kr. 145

Pil-selv rejer – 300 gram

med surdejsbrød, smør, mayo og citron

kr. 168

Tartar af okseinderlår

med syltede rødløg, sennepskorn, urtemayo og sprødt

kr. 140

Hvid marineret sild

med løg, kaperscreme og æg

kr. 95

Stjerneskud

med røget laks, rejer, urtemayo, asparges og caviart

kr. 199

Kartoffelmad

med bacon, rødløg, radiser og urtemayo

kr. 95

Kartoffelmad

med rødløg, radiser og urtemayo

kr. 85

Smørrebrød

Æg og håndpillede rejer

med cavi-art rogn og hollandaise på toast

kr. 150

Hønsesalat

med vesterhavsost og syltede bøgehatte

kr. 125

Kartoffel

med urtemayo, rødløg og bacon

kr. 115

Kartoffel

med urtemayo og rødløg

kr. 95

Salat

Caprese

med burrata og basilikum

kr. 100

Dessert

Hjemmelavet æblekage

med flødeskum

kr. 95

Ændringer kan forekomme.
Ved 8 personer og derover skal forudbestilling modtages.