Forkostmenu

Fra kl. 12-15 (Køkkenet lukker 14.30)

Smørrebrød

Æg og håndpillede rejer

m/ mayo, karse og ørredrogn

kr. 89

Roastbeef

m/remoulade, drueagurk, peberrod og stegte løg

kr. 89

Kartoffel

m/ bacon, rødløg og urtemayo

kr. 79

Marineret sild

med kaperscreme, løg og urteolie

kr. 79

Tartar på ristet rugbrød

m/ trøffelmayo, jordskok-chips og syltede rødløg

kr. 95

Æg og tomat

m/ løg og mayo

kr. 69

Rygeost

m/ agurk, rødløg og purløg

kr. 69

➜ Vegansk – tal med betjeningen!

2 pandestegte fiskefileter

m/ remoulade og rugbrød

kr. 115

Stjerneskud

m/håndpillede rejer, røget hellefisk aspargessalat og urtemayo

kr. 189

Dessert

Æbletærte

med marcipan

kr. 85

Ændringer kan forekomme!
Ved 12 personer og derover skal maden forudbestilles.