Forkostmenu

Frokost fra maj til september.
Menuer annonceres i april.

Smørrebrød

Æg og håndpillede rejer

m/ mayo og ørredrogn

kr. 89

Roastbeef

m/remoulade, drueagurk, peberrod og stegte løg

kr. 89

Kartoffel

m/ bacon, rødløg og urtemayo

kr. 79

Marineret sild

med kaperscreme, løg og urteolie

kr. 79

Tartar på ristet rugbrød

m/ trøffelmayo, jordskok-chips og syltede rødløg

kr. 95

Æg og tomat

m/ løg og mayo

kr. 69

Rygeost

m/ agurk, rødløg og purløg

kr. 69

Alle garneret med økologisk mikrogrønt fra Ærø!

➜ Vegansk – tal med betjeningen!

Stjerneskud

m/håndpillede rejer, røget hellefisk aspargessalat og urtemayo

kr. 189

Dessert

Dagens tærte

kr. 70

Ændringer kan forekomme!
Ved 10 personer og derover skal maden forudbestilles.